Această Politică de confidențialitate a datelor cu caracter personal se aplică tuturor informațiilor pe care portalul Auto Tyres, situat pe numele de domeniu autotyres.md, le poate primi despre Utilizator în timpul utilizării site-ului portalului.

1. Dispoziții generale

1.1. Prin folosirea site-ului portal autotyres.md, Utilizatorul își declara deplin acordul cu prevederile politicii de confidențialitate și cu termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1.2. În cazul în care Utilizatorul nu este de acord cu termenii prevăzuți în politica de confidențialitate, acesta trebuie să înceteze utilizarea serviciilor portalului.

1.3. Auto Tyres nu verifică acuratețea datelor personale furnizate de Utilizator.

2. Subiectul politicii de confidențialitate

2.1. Această Politică de Confidențialitate stabilește obligațiile portalului Auto Tyres de a nu dezvălui și de a asigura un regim de protejare a confidențialității datelor personale pe care Utilizatorul le furnizează la înregistrarea pe site-ul portalului sau la plasarea unei comenzi de achiziție de bunuri.

2.2. Datele cu caracter personal permise pentru prelucrare în temeiul acestei politici de confidențialitate sunt furnizate de către Utilizator prin completarea formularului de înregistrare de pe site-ul autotyres.md în secțiunea înregistrare sau la plasarea unei comenzi și includ următoarele informații:
2.2.1. NUMELE COMPLET;

2.2.2. Data nașterii;

2.2.3. Numar de contact;

2.2.4. Adresa de e-mail (e-mail);

2.2.5. Adresa de livrare a produsului;

2.2.6. Alte informații necesare pentru a furniza servicii sau a vinde bunuri către Utilizator.

2.3. Dezactivarea cookie-urilor poate duce la imposibilitatea de a accesa
pagini ale site-ului portal care necesită autorizare.

2.4. Orice informații personale nespecificate mai sus (istoricul achizițiilor, browsere și sisteme de operare utilizate etc.) sunt supuse stocării și nedistribuirii securizate, cu excepția cazurilor prevăzute în clauze. 4.2. și 4.3. din această Politică de confidențialitate.

3. Scopurile colectării informațiilor personale ale Utilizatorului

3.1. Auto Tyres poate folosi datele personale ale Utilizatorului portalului în scopul:
3.1.1. Identificarea Utilizatorului înregistrat pe site-ul portalului pentru a plasa o comandă.

3.1.2. Furnizarea utilizatorului acces la resurse personalizate ale site-ului portalului.

3.1.3. Stabilirea feedback-ului cu Utilizatorul, inclusiv trimiterea de notificări, solicitări privind utilizarea site-ului portal, furnizarea de servicii, procesarea cererilor și aplicațiilor de la Utilizator.

3.1.4. Determinarea locației Utilizatorului pentru a asigura securitatea și prevenirea fraudei.

3.1.5. Confirmarea acurateții datelor cu caracter personal furnizate de Utilizator.

3.2.1. Notificarea Utilizatorului site-ului portalului despre starea comenzii;

3.2.2. Furnizarea Utilizatorului, cu acordul acestuia, cu actualizări de produse, oferte speciale, informații despre prețuri, buletine informative și alte informații în numele portalului Auto Tyres.

4. Metode și termeni de prelucrare a informațiilor personale

4.1. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorului se realizează fără limită de timp, în orice mod legal.

4.2. Utilizatorul este de acord că portalul Auto Tyres are dreptul de a transfera date cu caracter personal către terți, în special, servicii de curierat, exclusiv în scopul îndeplinirii și livrării comenzii Utilizatorului plasate pe site-ul autotyres.md.

4.3. Datele personale ale Utilizatorului pot fi transferate autorităților publice autorizate din Republica Moldova numai în temeiul și în modul stabilit de legislația Republicii Moldova.

4.4. Portalul Auto Tyres ia măsurile organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja informațiile personale ale Utilizatorului împotriva accesului neautorizat sau accidental, distrugerii, modificării, blocării, copierii, distribuirii, precum și împotriva altor acțiuni ilegale ale terților.

5. Obligațiile părților

5.1. Utilizatorul este de acord că este obligat:

5.1.1. Furnizați informații fiabile despre datele dumneavoastră cu caracter personal, care pot fi utile pentru furnizarea de servicii portal;

5.1.2. Actualizați și completați informațiile furnizate despre datele personale dacă aceste informații se modifică.

5.2. Administrația portalului Auto Tyres se obligă să:

5.2.1. De a lua toate măsurile posibile pentru a asigura și menține confidențialitatea informațiilor personale (datelor) furnizate de Utilizator;

5.2.2. De a șterge datele personale ale Utilizatorului imediat după primirea unei contestații sau a unei cereri de ștergere de la acesta prin e-mail: it@autotyres.md.

6. Răspunderea părților

6.1. Administrația portalului Auto Tyres este responsabilă pentru dezvăluirea intenționată a datelor personale ale Utilizatorului Portalului în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova.
6.2. În cazul pierderii sau dezvăluirii datelor confidențiale ale utilizatorului, portalul Auto
Tyres nu este responsabil dacă aceste date:

6.2.1. Au devenit disponibil public mai devreme;

6.2.2. Au fost primite de la terți înainte de a fi primite de reprezentanții portalului Auto Tyres;

6.2.3. Au fost dezvăluite cu acordul Utilizatorului;

6.2.4. Au fost obținute de terți prin acces neautorizat la fișierele Site-ului.

7. Dispoziții suplimentare

7.1. Portalul Auto Tyres își rezervă dreptul de a aduce modificări prevederilor acestei politici de confidențialitate fără a obține acordul Utilizatorului.

7.2. Noua politică de confidențialitate intră în vigoare abia din momentul în care este postată pe site-ul autotyres.md

Product added to wishlist
Product added to compare.