Coş gol

Zero credit

zero-ro

Producătorul de anvelope

NOKIAN TYRES Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

Continental Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

toyo-tires-logo Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

UNIROYAL Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

MAXXIS Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

Matador Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

Viking Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

JINYU Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

Tourador-Logo Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

ROADX Anvelope de vara Anvelope de iarna

 

Arivo cover Summer tires Winter tires

Parametrii de căutare anvelope

Diametru:

Lăţime:

Înălţime:

Sezonalitate:

       

poza5 

Dragi prieteni,

     Astăzi compania „Auto Tyres” SRL este cel mai mare importator de mărci globale de anvelope și baterii auto de pe piața din Moldova. Echipa noastră este, fără îndoială, cea mai experimentată și respectată din țară. Istoria și experiența de lucru cu majoritatea producătorilor de anvelope are aproximativ 30 de ani. Este posibil să facem o selecție de mărci de anvelope și să alegem cele mai bune și mai de încredere pentru piața noastră precum și să realizăm cea mai favorabilă ofertă la prețul anvelopelor și bateriilor pentru clienții noștri.

     Echipa noastră își confirmă încă o dată competența furnizând o gamă largă de anvelope de iarnă. Vă oferim o nouă anvelopă de iarnă Arivo care vă va economisi bani fără a sacrifica calitatea. Vă duce în siguranță la destinație cu anvelopele Tourador. Anvelopele ușoare RoadX, de înaltă tehnologie, vă oferă o senzație de încredere în condiții grele.

     Puteți alege cele mai bine vândute anvelope Matador din sezonul trecut sau anvelopele Viking, europene, silențioase și sigure, ambele fiind produse la fabricile Continental din Europa. Fiabile, chiar și în cele mai dure condiții - anvelopele Toyo, produse în Japonia. Și bineînțeles anvelopele noi de iarnă Continental! Vă așteptăm în magazinele noastre.

     Astăzi, suntem reprezentanții oficiali și partenerii pe termen lung ale unor mărci de anvelope - Uniroyal (concernul Continental), Maxxis, JinYu. De asemenea, Vă prezentăm bateria auto a concernului german "Clarios Germany GmbH" sub marca Energizer, Tenax, cu modele clasa Premium, clasa Plus si baterii gel clasa AMG.

     Întotdeauna avem în stoc anvelope și baterii pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale precum și camioane, agricole și autospeciale.

Produse recomandate

Accesați site-ul web pentru comenzi online

5 on

Producatorii de baterii

Energizer Premium 220x210 Polaritate - Stânga Polaritate - Dreapta
tenaxover Polaritate - Stânga Polaritate - Dreapta