Administrația portalului Auto Tyres nu poartă nicio responsabilitate pentru eventualele erori, greșeli de scriere sau inexactități care pot fi găsite în materialele conținute pe acest Site. Administrația portalului depune toate eforturile pentru a asigura acuratețea și fiabilitatea informațiilor prezentate pe Site. Informațiile de pe Site sunt actualizate în mod constant și pot deveni învechite în orice moment. Administrația portalului nu este responsabilă pentru primirea de informații învechite de pe portal, precum și pentru incapacitatea Utilizatorului de a primi actualizări ale informațiilor stocate pe Site. Pentru orice clarificare sau pentru a verifica informații, vă rugăm să ne contactați folosind contactele menționate pe site.

Limitarea răspunderii administrației portalului

Administrația portalului nu este responsabilă pentru daune, pierderi sau cheltuieli (reale sau posibile) apărute în legătură cu acest Site, utilizarea sau incapacitatea de utilizare a acestuia.

Acest site web poate conține link-uri către alte site-uri dacă acestea sunt considerate utile în legătură cu informațiile conținute pe acest portal web. În cazul utilizării acestor link-uri web sau al transmiterii de informații, se vor aplica condițiile generale de utilizare aferente acelor portaluri web.

Administratorul portalului afirmă următoarele: ne vom strădui să facem totul pentru a atinge scopul portalului web, dar, în același timp, pot exista întreruperi în funcționarea portalului din anumite motive.

Product added to wishlist
Product added to compare.